Header Ads

En hızlı şekilde saç uzatma taktikleri

Bazılarımız saçının uzadığından yakındığından dolayı saçlarını kestirirler kestiklerindede saçlarının bu kez kısalığından yakınmaya başlarlar. İşte bizde bu günden itibaren bu kısalıktan yakınmamanız için sizlere En hızlı şekilde saç uzatma taktiklerini söyleyeceğiz. Umarız sizlere verdiğimiz En hızlı şekilde saç uzatma taktiklerini uygulayarak saçınızın daha hızlı uzamasını sağlayabiliriz. Eğer sizlerinde bildiği bazı En hızlı şekilde saç uzatma taktikleri var ise bizlerle yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.
Biz bu makalemizde sizlere sadece En hızlı şekilde saç uzatma taktikleri vereceğiz lütfen bu konuyu kellik veya saç dökülmesiyle karşılaştırmayınız.

Peki En hızlı şekilde saç uzatma taktikleri nelerdir?
-Saç uçlarınızdaki kırıkları kestiriniz.
-Saçlarınızı sürekli olarak taramanız yıpranmasına sebep olur. Bu yüzden saç tarama aralığınızı iyi belirleyiniz.
-C vitamini alınız ve yeşil sebzelerle aranızı iyi tutunuz.
-Günlük yiyeceklerinize dikkat ediniz. Et yumurta, balık , peynir, süt, ekmek saçınızın sağlıklı olmasında etkili olan yiyeceklerdir.
Peki En hızlı şekilde saç uzatma yöntemleri nelerdir? 
LÜTFEN BU YÖNTEMLERİ DOKTORUNUZA DANIŞMADAN UYGULAMAYINIZ
Hızlı Saç Uzatmak İçin: Bir turp alın ve onu güzelce rendeleyin. Daha sonra kırk dakika kadar 3 bardak suda rendelediğiniz turbu pişirin. Daha sonra iki yumurta sıvısı alın bu elde etmiş olduğunuz sıvıya ekleyin. Karıştırdıktan sonra bu karışımı şampuan gibi kullanarak saçınızı yıkayın.
Hızlı Saç uzatmak için bir başka yol: Bulmanız biraz zor olabilir ama araştırma yaparsanız civanperçemi, ezilmiş nar kabuğu ve sinemakiyi bir tencerede su içerisinde 30 dakika kadar ısıtın. Daha sonra elde etmiş olduğunuz bu sıvıyı bir güzel süzün. Süzdükten sonra losyon haline gelene kadar yumurta akı ve susam yğı ile karıştırın. Daha sonra oluşan bu losyon ile saçlarınızı sürekli yıkayın.